Насладете се на ефектите, гарантирани от Mass Extreme. Изберете този продукт и преценете сами!

Най-новият списък на най-добрите хапчета за мускули

Добре известно е, че процесът на изграждане на мускулна маса не е лесна задача. Изисква наистина огромна отдаденост, последователност и търпение. Ако планирате да увеличите мускулната си маса, е важно да осигурите на тялото си подходящи градивни и енергийни материали. Поради това аспекти като хранителните навици често трябва да претърпят значителна метаморфоза. Трябва обаче да сте наясно и с факта, че както правилно проведеното обучение, така и правилно подбраните хранителни добавки също са изключително важни въпроси, които трябва да бъдат взети под внимание. С най-добрите хранителни добавки на пазара ще можете да се грижите безпроблемно за снабдяването си с протеини, енергия и регенерация.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Mass Extreme е продукт, чиято основна цел е да улесни изграждането на мускулна маса. Поради факта, че както регенерацията, така и развитието на мускулната тъкан е много сложен процес, си струва да се потърси допълнителна подкрепа под формата на таблетки Mass Extreme. Тази хранителна добавка съдържа активни съставки, които имат за цел ефективно да подпомогнат целия споменат процес и да го ускорят. Тези компоненти са на основата на естествени вещества. Те включват фосфатидинова киселина, 4-аминобутанова киселина, екстракт от корен мака, витамин b6 или магнезий. Благодарение на използването на този уникален продукт тренировките ви ще станат по-лесни, а постиженията ви ще се повишат.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Що се отнася до продукта Testolan, той е предимно модерен препарат под формата на капсули. Тази добавка е създадена за мъже, които искат да укрепят естествените мъжки характеристики и способности на тялото. Като увеличава секрецията на тестостерон, Testolan има положителен ефект върху мъжката производителност и, наред с други неща, повишава енергията, укрепва, увеличава мускулната маса, увеличава либидото, подобрява ерекцията и подобрява параметрите на спермата. Също така е важно да знаете, че Testolan има 100% естествен състав.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Друго и в този случай последно предложение за отличен продукт за натрупване на мускулна маса е TestoBoost. Той е разработен, за да повиши нивото на главния мъжки хормон, а и не само, до възможните висоти. Това е продукт за всички, които ценят тежките тренировки, страхотната регенерация, както и за мъжете, които мечтаят за физика, наподобяваща древногръцки бог. Благодарение на внимателно подбраните съставки и внимателно разработената формула ще можете да забележите голяма разлика в мускулната си маса само след един месец.

Andrzej

Karol

От много месеци тренирам редовно във фитнеса, но това не ми носи желаните резултати. Затова реших да взема добавката Mass Extreme и съм наистина много доволен. Препоръчвам го!

Още >>

Mateusz S.

Nikodem

От няколко години се грижа за фигурата си и се стремя да постигна мечтаната фигура. Това обаче не е толкова лесен процес, колкото изглежда. Противно на очакванията, упражненията и диетата често са недостатъчни. Ето защо реших да взема добавката Mass Extreme. В началото бях скептично настроен към него, но с времето започнах да забелязвам все повече и повече ефекти. Със сигурност мога да препоръчам този продукт на всеки, който иска да натрупа мускулна маса бързо и ефективно.

Още >>

Dzik

Mikołaj

Никога не съм вярвал в добавките за мускули, но отчаянието ми ме накара да се поддам на тях след многобройни опити да изградя перфектна мускулна маса. Редовните упражнения, правилната диета и най-вече добавките Mass Extreme най-накрая ме направиха изключително доволен от тялото ми.

Още >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Добавки за повишаване на теглото и мускулен растеж
. Активно спортуващите рано или късно се питат: кои спортни добавки да изберат за натрупване на мускулна маса? За какво да внимавате преди всичко, за да не жертвате здравето и благосъстоянието си заради ефективността на тренировката. В тази статия ще разгледаме 5-те най-добри добавки от гамата за спортно хранене за мускулен растеж.

Таблети за маса

Когато говорим за спортни добавки за маса, номер едно, разбира се, е протеинът. Протеинът в организма се разгражда на аминокиселини, които са основният "строителен материал" за мускулните влакна. Тук можете да използвате всякакъв вид протеин, независимо дали е "бърза" суроватка, или свободен казеин, или дори комбинирани протеинови смеси:

. * Суроватъчна добавка се пие веднага след тренировка, за да се ускори възстановяването; * Казеинът (най-популярната му форма е мицеларната, няма неприятен вкус) се препоръчва да се пие през нощта - защото по време на сън възстановителните процеси не спират, а точно обратното; * Комбинация от различни видове протеини може да се пие между храненията и в нетренировъчни дни, за да се увеличи делът на протеините в диетата.

Активният мускулен растеж обаче изисква не само излишък от протеини, но и излишък от калории като цяло. Ако пиете чист протеин след тренировка, в по-голямата си част той ще поеме възстановяването на изхабените сили и вътрешни енергийни запаси - гликоген. Ето защо е необходимо да добавите въглехидрати към протеините.

Gainer е висококалоричен протеиново-въглехидратен шейк, специално разработен за спортисти на масовия спорт. С негова помощ лесно се създават излишни калории, а протеинът от гейнъра веднага се изпраща за възстановяване и укрепване на мускулните влакна. Може да се каже, че гейнърът е добавка, предназначена само за увеличаване на теглото. Това е особено необходимо, ако имате ектоморфно телосложение - стройно, с малко телесни мазнини. Такива хора трудно наддават на тегло без спортно хранене.

От друга страна, ако сте склонни към наднормено тегло, Gainer трябва да се консумира с повишено внимание. За предпочитане е гейнър на бавни въглехидрати, например на изомалтулоза - такъв шейк не предизвиква внезапни скокове на инсулина в кръвта и осигурява по-дълго усещане за ситост.

Друга важна спортна добавка за растежа на мускулната тъкан са незаменимите аминокиселини BCAA. Това е смес от L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine.

. 1.Левцинът в синтеза на протеини в мускулите активира анаболните процеси. Предпазва мускулните влакна от увреждане по време на интензивни тренировки. Увеличава синтеза на инсулин и намалява разграждането на гликоген, поддържа водния баланс в организма. 2.Изолевцинът осигурява на мускулите кислород, допълнително хранене, стимулирайки растежа им. Регулира нивата на кръвната захар. Активно възстановява увредените мускулни влакна, повишава общата издръжливост. Изолевцинът е особено ефективен при интензивни упражнения. 3.Valine регенерира тялото след физически усилия. Той осигурява енергия на мускулите, повишава издръжливостта и концентрацията по време на тренировка. Аминокиселината поддържа азотния баланс и регулира нивата на серотонин.

Да, тези аминокиселини се съдържат във всеки протеин, включително в суроватката. Но в чистата си форма и в съотношение 2:1:1 тези спортни добавки активно насърчават растежа на мускулите.

Повишаване на теглото. Предтренировъчни комплекси за маса

Класическият предтренировъчен комплекс не влияе пряко върху растежа на мускулите, а главно върху показателите за сила. Такива добавки увеличават издръжливостта и придават енергичност, защото обикновено съдържат стимуланти - кофеин, таурин, гуарана. От една страна, това е полезно, тъй като помага да се мобилизират всички усилия на тялото.

Но от друга страна, всички те зареждат сърцето и съдовете, което е доста вредно и понякога дори опасно. Освен това се развиват навици и при редовна употреба е необходимо да се увеличи дозата. Това, меко казано, не е полезно за здравето.

В същото време предтренировъчните продукти от ново поколение обикновено представляват комплекс от аминокиселини и добавки за спортисти, включително такива, които увеличават мускулния растеж. Най-често срещаните от тях са:

Аргининът предизвиква увеличаване на мускулната маса - той ускорява производството на тестостерон и хормон на растежа. Поради тази причина той понижава нивата на подкожните мазнини, подобрява мускулния релеф и стимулира диафорезата. Намалява лошия холестерол, повишава азотния оксид или аргинина и подобрява тонуса на кръвоносните съдове. Той е мощен антиоксидант и укрепва имунната система. Бета-аланинът увеличава интензивността на мускулните контракции, което ви позволява да постигнете по-интензивни движения по време на тренировка. Намалява умората, отлага настъпването на "мускулна недостатъчност". Регулира нивата на кръвната захар, предотвратява разграждането на гликогена. Аланинът е показан на спортисти с хипотония и хипогликемия за повишаване на издръжливостта. Креатин, който осигурява енергия на мускулите и увеличава силата по време на тренировка. По-долу ще разкажем по-подробно за него - или прочетете нашата ранна статия. Глутаминът подпомага синтеза на други аминокиселини, като по този начин участва както във възстановяването на мускулите след тренировка, така и в изграждането на нови мускулни влакна. Той има леко стимулиращо действие, което ви дава тласък на жизненост и енергия за ефективни тренировки. Повишаване на имунитета.

. Да предположим, че предтренировъчният комплекс Amino Power съдържа 3,8 гр. BCAA, 3,8 гр. аргинин, 3,8 гр. бета-аланин и 1,8 гр. креатин на доза. Той увеличава силата и издръжливостта на сърдечно-съдовата система, дава ви енергия преди тренировка и ви позволява да се възстановите възможно най-ефективно. Той може да се нарече спортна добавка за натрупване на мускулна маса.

Типове тела

Специфичните спортни хранителни продукти за набиране на мускулна маса се избират с оглед на много различни нюанси и критерии. Една от тях е типът на тялото на човека.

Най-разпространената класификация на американския лекар Уилям Хърбърт Шелдън е, че хората се делят на ендоморфи, ектоморфи и мезоморфи.

1. ендоморф

Този тип тяло се характеризира с широка талия, рамене и бедра, обиколка на китката над 20 см, а краката обикновено са по-къси от тялото. Поради бавния си метаболизъм ендоморфите са склонни към затлъстяване и често са с наднормено тегло.

2. ектоморф

Има стройно телосложение, тясна талия, рамене и бедра, издължени ръце и крака. Метаболизмът на такъв човек е ускорен, така че процентът на телесните мазнини е много нисък. Комплектът от мускулна маса на ектоморф се дава с голяма трудност. Ето защо той толкова често се оплаква: "Упражнявам се до седмата пот, а мускулите едва растат...".

3. мезоморф

Спокойно можем да кажем, че представителите на този тип тяло първоначално са имали късмет, защото са надарени с атлетизъм по природа. Раменете, талията и бедрата при мезоморфите са със средна ширина. Мускулите "реагират" добре на натоварването и активно растат, а излишните мазнини, ако има такива, могат лесно да бъдат изхвърлени. Диета и обучение на помощ!

Правилно хранене за натрупване на мускулна маса
Преди да опишем най-популярните спортни храни за "помпане" на мускули, ще дадем някои практически съвети за рационално хранене на ендоморфи, ектоморфи и мезоморфи.

Стероиди за маса

. Това е витаминоподобно вещество, което се намира в мускулите - и съответно в мускулите. Организмът го произвежда сам, но понякога той не е достатъчен, за да осигури адекватна силова тренировка. Той обаче има свойството да се натрупва в мускулите, докато го пиете ежемесечно - за да поддържате желаните нива.

На първо място, креатинът осигурява на мускулите енергия - ускорява синтеза и забавя потока на аденозинтрифосфорна киселина или АТФ. АТФ е основното вътреклетъчно "гориво" по време на тренировка. Той повишава снабдяването на мускулните влакна с хранителни вещества, увеличава притока на кръв и нервните връзки между клетките. Като стимулира анаболните процеси, креатинът позволява на мускулите да се възстановяват по-бързо след натоварване и да изглеждат по-добре. Освен това допринася за оптималната циркулация на водата в мускулите, което до голяма степен определя мускулното облекчение.

Като цяло креатинът намалява умората, позволява по-интензивни тренировки, което е важно в периода на натрупване на маса и прави креатиновия монохидрат една от най-популярните добавки за мускулна маса.

Омега-3, познати от детството
Омега-3 ненаситените мастни киселини са веществото, заради което се цени рибеното масло. Но сега вече не е необходимо да поглъщате неприятна мазна течност - съвременните технологии позволиха Омега-3 да се постави в капсули с неутрален вкус без неприятни усещания.

Омега-3 значително укрепва имунната система. При натрупването на мускулна маса това е особено важно - в крайна сметка, наред с други неща, регенеративните процеси са свързани с тях. Грубо казано, протеините и техните аминокиселини са "тухлите" на нашето тяло, а мастните киселини са "циментът".

Освен това Омега-3 намалява натоварването на сърцето и кръвоносните съдове, повишава общата издръжливост и устойчивост на стрес. Недостигът на ненаситени мастни киселини може да доведе до сериозни метаболитни нарушения.

Омега-3 трябва задължително да се приемат с друго хранене, защото в противен случай се усвояват лошо и могат да доведат до чревни разстройства.

Най-добрите добавки за мускулен растеж: препоръки от експертите на Prime Kraft


Съвременното спортно хранене предлага разнообразни възможности за постигане на успехи в спорта и " създаване " на тяло. За да обобщим всичко по-горе, препоръчваме да приемате добавки за маса по следните схеми:

Gainer - веднага след тренировка;
Креатин - сутрин и след тренировка в продължение на един месец, след което направете почивка;
ВСАА - преди или по време на тренировка;
Предтренировъчни комплекси - преди силова тренировка;
Омега-3 - заедно със закуската;


Спортните добавки за натрупване на мускулна маса имат ефект най-вече при правилно хранене и интензивни тренировки. Освен това трябва да следите цялостния си дневен режим, да се справяте с недостига на сън и да отделяте достатъчно време за почивка.стероиди, мускулна маса, протеини за мускулна маса, покачване на мускулна маса, хранителен режим за покачване на мускулна маса, диета за покачване на мускулна маса, диета за мускулна маса, качване на мускулна маса, фитнес програма за маса, хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса, хранителни добавки за мускулна маса, как да качим маса, как да кача мускулна маса, как да натрупате мускулна маса, добавки за мускулна маса, сам вкъщи 6, как да качим маса, добавки за мускулна маса и релеф, протеини за мускули, добавки за маса, мускули, протеин за мускулна маса, колко трябва да тежа, bb team forum, качване на мускулна маса, маса за хранене, хранителни добавки за мускулна маса, химия за мускули, диета за мускулна маса, свинска пържола калории, деца на килограм част 2, хранителен режим за мускулна маса, хранителен режим за покачване на мускулна маса, хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса, как да качим килограми, сам в къщи 4 част 4, програма за покачване на мускулна маса, фитнес програми за маса, хранителни добавки за маса, качване на килограми, хранителен режим за мускулна маса и релеф, как да кача мускулна маса, диета за покачване на мускулна маса, още девет седмици и половина, програма за маса, програма за времето, как да кача килограми, мусколи, мускули на тялото, хранителна програма за покачване на мускулна маса, хранителен режим за маса, muskulna masa, закратко, деца на килограм 2 част 5, фитнес програма за мускулна маса, как се работи с один, колко килограма трябва да съм, 7 dni futbol, muskoli, хранителен режим за покачване на мускулна маса мъже, как да надебелеем, програма за мускулна маса, протеин за маса, sam v къщи 6, диета за качване на килограми, хранителен режим за качване на маса, тренировъчна програма за маса, kakvo da qm, въглехидрати химия, как да си направим маса, времето 30 дни, тренировка за мускулна маса, iskam 6, маса и тегло, как да качим мускулна маса, мазнини химия, деца на килограм 1, мускулна маса за 1 месец, мускулна маса, мускулна система, хапчета за мускули, туринабол мнения, мускулите, как да надебелея, бързо качване на килограми, програма за качване на маса, метан фитнес, покачване на мускулна маса