Izkusite učinke, ki jih zagotavlja Mass Extreme. Izberite ta izdelek in presodite sami!

Najnovejši seznam najboljših mišičnih tablet

Znano je, da proces izgradnje mišične mase ni lahka naloga. Zahteva res veliko predanost, doslednost in potrpežljivost. Če nameravate povečati mišično maso, morate telesu zagotoviti ustrezne gradbene in energijske snovi. Zaradi tega se morajo vidiki, kot so prehranjevalne navade, pogosto precej spremeniti. Zavedati pa se morate tudi dejstva, da sta tako pravilno izveden trening kot tudi ustrezno prilagojeno prehranjevanje izjemno pomembna vidika, ki ju je treba upoštevati. Z najboljšimi dodatki na trgu boste lahko brez težav poskrbeli za oskrbo z beljakovinami, energijo in regeneracijo.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Mass Extreme je izdelek, katerega glavni namen je olajšati gradnjo mišične mase. Ker sta regeneracija in razvoj mišičnega tkiva zelo zapleten proces, je vredno poseči po dodatni podpori v obliki tablet Mass Extreme. To prehransko dopolnilo ima aktivne sestavine, ki učinkovito podpirajo celoten omenjeni proces in ga pospešujejo. Te sestavine temeljijo na naravnih snoveh. Med njimi so fosfatidna kislina, 4-amino butanojska kislina, izvleček korenine maca, vitamin b6 ali magnezij. Z uporabo tega edinstvenega izdelka bodo vaši treningi lažji, vaša zmogljivost pa se bo povečala.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Kar zadeva izdelek Testolan, je to predvsem sodoben pripravek v obliki kapsul. Ta dodatek je bil ustvarjen za moške, ki želijo okrepiti naravne moške lastnosti in sposobnosti telesa. Testolan s povečanjem izločanja testosterona pozitivno vpliva na moško zmogljivost in med drugim povečuje energijo, krepi, povečuje mišično maso, povečuje libido, krepi erekcijo in izboljšuje parametre semena. Pomembno je tudi vedeti, da ima Testolan 100% naravno sestavo.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Drugi in v tem primeru zadnji predlog za odličen izdelek za pridobivanje mišične mase je TestoBoost. Razvit je bil za dvig glavnega moškega hormona in še več, do višine možnosti. To je izdelek za vse, ki cenijo trdo vadbo, odlično regeneracijo in tudi za tiste moške, ki sanjajo o postavi, podobni starogrškemu bogu. Zahvaljujoč skrbno izbranim sestavinam in skrbno zasnovani formuli boste lahko že po enem mesecu opazili veliko razliko v svoji mišični masi.

Andrzej

Karol

Že več mesecev redno telovadim v telovadnici, vendar mi to ne prinaša želenih rezultatov. Zato sem se odločil, da vzamem dodatek Mass Extreme in sem res zelo zadovoljen. Priporočam ga!

Več >>

Mateusz S.

Nikodem

Že nekaj let skrbim za svojo postavo in si prizadevam doseči sanjsko postavo. Vendar to ni tako enostavno, kot se morda zdi. V nasprotju z videzom sta samo vadba in prehrana pogosto nezadostna. Zato sem se odločil za dodatek Mass Extreme. Na začetku sem bil skeptičen glede tega, vendar sem sčasoma začel opažati vedno več učinkov. Ta izdelek lahko priporočam vsem, ki želijo hitro in učinkovito pridobiti mišično maso.

Več >>

Dzik

Mikołaj

Nikoli nisem verjel v mišične dodatke, vendar sem se jim po številnih poskusih izgradnje popolne mišične mase zaradi obupa prepustil. Zaradi redne vadbe, pravilne prehrane in predvsem dodatkov Mass Extreme sem končno izjemno zadovoljen s svojim telesom.

Več >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Polnila za povečanje telesne teže in rast mišic
. Aktivni športniki se prej ali slej sprašujejo: katere športne dodatke izbrati za povečanje mišične mase? Na kaj morate biti pozorni, da ne boste žrtvovali zdravja in dobrega počutja za učinkovitost treninga. V tem članku si bomo ogledali 5 najboljših dodatkov iz ponudbe športne prehrane za rast mišic.

Tablice za maso

Ko govorimo o športnih dodatkih za maso, so številka ena seveda beljakovine. Beljakovine v telesu razpadajo na aminokisline, ki so glavni "gradbeni material" za mišična vlakna. Tu lahko uporabite katero koli vrsto, tako hitro sirotko kot tudi kazein ali kombinirane beljakovinske mešanice:

. * Dodatek sirotke se pije takoj po vadbi, da se pospeši okrevanje; * Kazein (njegova najbolj priljubljena oblika je micelarna, nima neprijetnega okusa) je priporočljivo piti ponoči - ker se med spanjem procesi obnavljanja ne ustavijo, temveč ravno nasprotno; * Kombinacijo različnih vrst beljakovin lahko pijete med obroki in na dneve brez treninga, da povečate delež beljakovin v prehrani.

Vendar pa aktivna rast mišic ne zahteva le presežka beljakovin, temveč presežek kalorij na splošno. Če po vadbi pijete čiste beljakovine, bo to večinoma pomenilo obnovitev zapravljenih zalog moči in notranje energije - glikogena. Zato morate beljakovinam dodati ogljikove hidrate.

Gainer je visokokalorični beljakovinsko ogljikohidratni napitek, posebej oblikovan za športnike na masonbore. Z njegovo pomočjo zlahka ustvarimo presežek ali odvečne kalorije, beljakovine iz gainerja pa se takoj pošljejo v popravilo in krepitev mišičnih vlaken. Lahko rečemo, da je gainer dodatek, ki je namenjen samo za povečanje telesne mase. To je še posebej potrebno, če imate ektomorfno postavo - vitko, z malo telesne maščobe. Takšni ljudje težko pridobijo težo brez športne prehrane.

Če ste nagnjeni k prekomerni telesni teži, je treba Gainer uživati previdno. Priporočljiv je shake na počasnih ogljikovih hidratih, na primer na izomaltulozi, saj takšen shake ne povzroča nenadnih skokov inzulina v krvi in zagotavlja daljši občutek sitosti.

Še en pomemben športni dodatek za rast mišičnega tkiva so esencialne aminokisline BCAA. To je mešanica L-levcina, L-izolevcina in L-valina.

. 1.Levcin pri sintezi beljakovin v mišicah aktivira anabolične procese. ščiti mišična vlakna pred poškodbami med intenzivno vadbo. Poveča sintezo inzulina in zmanjša razgradnjo glikogena, vzdržuje ravnovesje vode v telesu. 2.Izolevcin oskrbuje mišice s kisikom, dodatno prehrano in spodbuja njihovo rast. uravnava raven sladkorja v krvi. Aktivno obnavlja poškodovana mišična vlakna in povečuje splošno vzdržljivost. Izolevcin je še posebej učinkovit pri intenzivni vadbi. 3.Valin obnavlja telo po telesnem naporu. Mišice oskrbuje z energijo, povečuje vzdržljivost in koncentracijo med treningom. Ta aminokislina vzdržuje dušikovo ravnovesje in uravnava raven serotonina.

Da, te aminokisline so v vseh beljakovinah, tudi v sirotki. V svoji čisti obliki in razmerju 2 : 1 : 1 pa ti športni dodatki aktivno spodbujajo rast mišic.

Drugi, ki pridobivajo težo. Kompleksi pred vadbo za maso

Klasični kompleks pred vadbo ne vpliva neposredno na rast mišic, temveč predvsem na kazalnike moči. Takšni dodatki povečujejo vzdržljivost in dodajajo energijo, saj običajno vsebujejo poživila - kofein, taurin, guarano. To je po eni strani koristno, saj pomaga mobilizirati vse napore telesa.

Po drugi strani pa vsi obremenjujejo srce in žile, kar je precej škodljivo in včasih celo nevarno. Poleg tega se razvijejo navade in pri redni uporabi je treba povečati odmerek. To, milo rečeno, ni dobro za zdravje.

Medtem so predtreningi nove generacije običajno kompleks aminokislin in dodatkov za športnike, vključno s tistimi, ki pospešujejo rast mišic. Najpogostejše med njimi so:

Arginin povzroča povečanje mišične mase - pospešuje proizvodnjo testosterona in rastnega hormona. Zato znižuje raven podkožne maščobe, izboljšuje mišično razbremenitev in spodbuja diaforezo. Znižuje slab holesterol, povečuje dušikov oksid ali arginin izboljšuje tonus krvnih žil. Je močan antioksidant in krepi imunski sistem. Beta-alanin poveča intenzivnost mišičnih kontrakcij, kar vam omogoča intenzivnejše gibanje med treningom. Zmanjšuje utrujenost, odloži nastop "mišične odpovedi". Uravnava raven sladkorja v krvi, preprečuje razgradnjo glikogena. Alanin je indiciran pri športnikih s hipotenzijo in hipoglikemijo za povečanje vzdržljivosti. Kreatin, ki zagotavlja energijo mišicam in povečuje moč med treningom. O tem bomo podrobneje spregovorili v nadaljevanju - ali pa si preberite naš zgodnji članek. Glutamin pomaga pri sintezi drugih aminokislin in tako sodeluje pri okrevanju mišic po vadbi in izgradnji novih mišičnih vlaken. Ima blag spodbujevalni učinek, ki vam daje zagon in energijo za učinkovito vadbo. Krepitev imunskega sistema.

. Recimo, da kompleks Amino Power pred vadbo vsebuje 3,8 gr. BCAA, 3,8 gr arginina, 3,8 gr beta-alanina in 1,8 g kreatina na odmerek. Varno povečuje moč in vzdržljivost srca in ožilja, daje energijo pred treningom in omogoča čim bolj učinkovito okrevanje. Lahko ga imenujemo športni dodatek za pridobivanje mišične mase.

Tipi telesa

Posebne športne prehranske izdelke za pridobivanje mišične mase izbiramo z upoštevanjem številnih različnih odtenkov in meril. Eden od teh je tip telesa.

Najpogostejša klasifikacija ameriškega zdravnika Williama Herberta Sheldona pravi, da se ljudje delijo na endomorfne, ektomorfne in mezomorfne.

1. endomorf

Za ta tip postave so značilni širok pas, ramena in boki, obseg zapestja presega 20 cm, noge pa so običajno krajše od telesa. Zaradi počasne presnove so endomorfni ljudje nagnjeni k debelosti in imajo pogosto prekomerno telesno težo.

2. ektomorf

Ima vitko postavo, ozek pas, ramena in boke ter podolgovate roke in noge. Metabolizem takšne osebe je pospešen, zato je odstotek telesne maščobe zelo nizek. Sklop mišične mase ektomorfu se daje z velikimi težavami. Zato tako pogosto obžaluje: "Vadim do sedmega znoja, mišice pa komaj rastejo...".

3. mezomorf

Mirno lahko rečemo, da so imeli predstavniki tega tipa postave na začetku srečo, saj jih je narava obdarila z atletskim duhom. Ramena, pas in boki mezomorfov so srednje široki. Mišice se dobro "odzivajo" na obremenitev in aktivno rastejo, morebitne odvečne maščobe pa se je mogoče zlahka znebiti. Prehrana in trening na pomoč!

Pravilna prehrana za pridobivanje mišične mase
Preden opišemo najbolj priljubljena športna živila za krepitev mišic, podamo nekaj praktičnih nasvetov za racionalno prehrano endomorfov, ektomorfov in mezomorfov.

Steroidi za maso

. To je vitaminom podobna snov, ki jo najdemo v mišicah. Telo ga proizvaja samo, vendar včasih ne dovolj, da bi zagotovilo ustrezno vadbo za moč. Vendar pa ima to lastnost, da se kopiči v mišicah, ko ga pijete mesečno - da bi ohranili želeno raven.

Predvsem kreatin mišicam zagotavlja energijo - pospešuje sintezo in upočasnjuje pretok adenozin trifosforne kisline ali ATP. ATP je glavno znotrajcelično "gorivo" med vadbo. Poveča oskrbo mišičnih vlaken s hranilnimi snovmi, poveča pretok krvi in živčne povezave med celicami. S spodbujanjem anaboličnih procesov kreatin omogoča, da se mišice po obremenitvah hitreje obnavljajo in so videti bolje. Poleg tega prispeva k optimalni cirkulaciji vode v mišicah, kar v veliki meri vpliva na razbremenitev mišic.

Na splošno kreatin zmanjšuje utrujenost, omogoča intenzivnejši trening, kar je pomembno v obdobju pridobivanja mišične mase in zaradi česar je kreatin monohidrat eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za mišično maso.

Omega-3 so znane že od otroštva
Omega-3 nenasičene maščobne kisline so snov, zaradi katere je ribje olje dejansko cenjeno. Vendar zdaj ni več treba požirati neprijetne oljnate tekočine - sodobna tehnologija je omogočila, da so omega-3 v kapsulah nevtralnega okusa, ki nimajo neprijetnega okusa.

Omega-3 pomembno krepi imunski sistem. Pri pridobivanju mišične mase je to še posebej pomembno - navsezadnje so z njimi med drugim povezani tudi regeneracijski procesi. V grobem so beljakovine in njihove aminokisline "zidaki" našega telesa, maščobne kisline pa "cement".

Poleg tega omega-3 zmanjšuje obremenitev srca in ožilja ter povečuje splošno vzdržljivost in odpornost na stres. Pomanjkanje nenasičenih maščobnih kislin lahko povzroči resne presnovne motnje.

Omega-3 je treba vsekakor jemati z drugim obrokom, sicer se slabo absorbirajo in lahko povzročijo črevesne motnje.

Najboljši dodatki za rast mišic: priporočila strokovnjakov podjetja Prime Kraft


Sodobna športna prehrana ponuja različne možnosti za doseganje športnih uspehov in oblikovanje telesa. Če povzamemo vse zgoraj navedeno, priporočamo jemanje dodatkov za maso po naslednjih shemah:

Gainer - takoj po treningu;
Kreatin - zjutraj in po treningu en mesec, nato pa si vzemite premor;
BCAA - pred ali med treningom;
Kompleksi pred vadbo - pred treningom moči;
Omega-3 - skupaj z zajtrkom;


Športna dopolnila za povečanje mišične mase učinkujejo predvsem s pravilno prehrano in intenzivnim treningom. Poleg tega morate spremljati svoj splošni dnevni režim, se spopasti s pomanjkanjem spanja in posvetiti dovolj časa počitku.pridobivanje mišične mase, povečanje mišične mase, pridobivanje mišične mase in izguba maščobe, pridobivanje mišične mase doma, kako pridobiti mišično maso, najboljši proteini, kako povečati mišično maso, proteini za mišično maso, najboljši proteini za mišično maso, hitro pridobivanje mišične mase, naravna prehranska dopolnila, proteini za mišično maso, proteini velenje, pridobivanje mišične mase doma, kako pridobiti mišično maso, kateri proteini so najboljši, prehranska dopolnila seznam, kreatin stranski učinki, stranski učinki proteinov, proteini za začetnike, izguba mišične mase, kje kupiti naravni progesteron, prehranski dodatki za športnike, pomanjkanje testosterona, dvig testosterona, rast mišične mase, moč prehrane v športu, povečanje testosterona, kako povečati mišično maso, rastni hormon prodaja, koli v kipar, rastni hormon cena, beta blokatorji, anabolizem, rast mišic, rastni hormon fitnes, preveč testosterona, rastni hormon stranski učinki, kako pospešiti rast telesa, kje kupiti rastni hormon, rastni hormon nakup