Njut av de effekter som Mass Extreme garanterar. Välj den här produkten och döm själv!

Den senaste listan över de bästa muskelpillren

Det är väl känt att det inte är lätt att bygga upp muskelmassa. Det kräver verkligen ett stort engagemang, konsekvens och tålamod. Om du planerar att öka din muskelmassa är det viktigt att förse din kropp med lämpliga bygg- och energimaterial. På grund av detta måste aspekter som matvanor ofta genomgå en betydande metamorfos. Men du måste också vara medveten om att både rätt genomförd träning och rätt anpassad kosttillskott också är mycket viktiga frågor som måste beaktas. Med de bästa kosttillskotten på marknaden kan du utan problem ta hand om din protein-, energi- och regenerationsförsörjning.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Mass Extreme är en produkt vars främsta syfte är att underlätta uppbyggnaden av muskelmassa. Eftersom både regenerering och utveckling av muskelvävnad är en mycket komplex process är det värt att ta emot extra stöd i form av Mass Extreme-tabletter. Detta kosttillskott har aktiva ingredienser som är avsedda att effektivt stödja hela den nämnda processen och påskynda den. Dessa komponenter är baserade på naturliga ämnen. Dessa inkluderar fosfatidinsyra, 4-amino-butansyra, Macarot-extrakt, vitamin B6 och magnesium. Tack vare denna unika produkt kan din träning bli lättare och din prestation öka.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

När det gäller produkten Testolan är det främst ett modernt preparat i form av kapslar. Detta tillskott har skapats för män som vill stärka kroppens naturliga manliga egenskaper och förmågor. Genom att öka testosteronutsöndringen har Testolan en positiv effekt på den manliga prestationen och ökar bland annat energin, stärker, ökar muskelmassan, ökar libido, förbättrar erektionen och förbättrar spermaparametrarna. Det är också viktigt att veta att Testolan har en 100 % naturlig sammansättning.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Ett annat och i det här fallet det sista förslaget på en utmärkt produkt för muskelmassa är TestoBoost. Det har utvecklats för att höja det viktigaste manliga hormonet, och mer, till höjden av möjligheter. Det är en produkt för alla som värdesätter hård träning, bra regenerering och även för de män som drömmer om en fysik som liknar en gammal grekisk gud. Tack vare noggrant utvalda ingredienser och en noggrant utformad formel kommer du att kunna märka en stor skillnad i din muskelmassa redan efter en månad.

Andrzej

Karol

Jag har tränat regelbundet på gymmet i många månader, men det ger inte de resultat jag vill ha. Så jag bestämde mig för att ta Mass Extreme-tillägget och jag är verkligen mycket nöjd. Jag rekommenderar den!

Mer >>

Mateusz S.

Nikodem

Jag har tagit hand om min figur i några år nu och har strävat efter att uppnå min drömfigur. Det är dock inte så enkelt som det kan verka. Det är ofta otillräckligt med enbart motion och kost, vilket inte alltid verkar troligt. Därför bestämde jag mig för att ta Mass Extreme-tillägget. I början var jag skeptisk, men med tiden började jag märka mer och mer av effekterna. Jag kan verkligen rekommendera denna produkt till alla som vill få muskelmassa snabbt och effektivt.

Mer >>

Dzik

Mikołaj

Jag har aldrig trott på muskeltillskott, men min desperation fick mig att ge efter för dem efter många försök att bygga perfekt muskelmassa. Regelbunden träning, en ordentlig kost och framför allt Mass Extreme-tillskott har slutligen gjort mig mycket nöjd med min kropp.

Mer >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Preparat för viktökning och muskeltillväxt
. Aktiva idrottare undrar förr eller senare: vilka sporttillskott ska man välja för att öka muskelmassan? Vad du framför allt ska tänka på för att inte offra din hälsa och ditt välbefinnande för att träningen ska bli effektivare. I den här artikeln tar vi en titt på de 5 bästa kosttillskotten från sportnäringssortimentet för muskeltillväxt.

Tabletter för massa

När vi talar om sporttillskott för massa är proteinet förstås det viktigaste. Protein i kroppen bryts ner till aminosyror, som är det viktigaste "byggmaterialet" för muskelfibrer. Här kan du använda vilken typ av protein som helst, både "snabb" vassle och fri kasein, eller till och med kombinerade proteinblandningar:

. * Ett vassletillskott dricks omedelbart efter träning för att påskynda återhämtningen; * Kasein (den mest populära formen är micellär, den saknar en obehaglig smak) rekommenderas att dricka på natten - eftersom reparationsprocesserna inte stannar i sömnen, utan tvärtom; * En kombination av olika typer av protein kan drickas mellan måltiderna och på träningsfria dagar för att öka proteinandelen i kosten.

Aktiv muskeltillväxt kräver dock inte bara ett överskott av protein, utan även ett överskott av kalorier i allmänhet. Om du dricker rent protein efter ett träningspass kommer det till största delen att ta igen förlorad styrka och interna energilager - glykogen. Det är därför du måste lägga till kolhydrater till ditt protein.

Gainer är en protein- och kolhydratshake med hög kalorihalt som är speciellt framtagen för idrottare på masonbore. Med hjälp av den skapas lätt överskott av kalorier, och proteinet från gainern skickas omedelbart till att reparera och stärka muskelfibrerna. Man kan säga att gainer är ett tillägg som endast är avsett för viktökning. Det är särskilt nödvändigt om du har en ektomorfisk kroppsbyggnad - smal, med lite kroppsfett. Sådana personer har svårt att gå upp i vikt utan sportnäring.

Om du däremot är benägen att vara överviktig bör Gainer konsumeras med försiktighet. En gainer på långsamma kolhydrater, till exempel på isomaltulosa, är att föredra - en sådan shake orsakar inte plötsliga toppar i blodinsulinet och ger en längre mättnadskänsla.

Ett annat viktigt sporttillskott för tillväxt av muskelvävnad är de essentiella aminosyrorna BCAA. Detta är en blandning av L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin.

. 1.Leucin i syntesen av proteiner i musklerna aktiverar anabola processer. Skyddar muskelfibrerna från skador under intensiv träning. Ökar insulinsyntesen och minskar nedbrytningen av glykogen, upprätthåller vattenbalansen i kroppen. 2.Isoleucin ger musklerna syre, ytterligare näring och stimulerar deras tillväxt. Reglerar blodsockernivån. Återställer aktivt skadade muskelfibrer, ökar den totala uthålligheten. Isoleucin är särskilt effektivt vid intensiv träning. 3.Valine förnyar kroppen efter fysisk ansträngning. Det ger musklerna energi, ökar uthålligheten och koncentrationen under träning. Aminosyran upprätthåller kvävebalansen och reglerar serotoninnivåerna.

Ja, dessa aminosyror finns i alla proteiner, inklusive vassle. Men i sin rena form och i förhållandet 2:1:1 främjar dessa sporttillskott aktivt muskeltillväxten.

Viktökare. Pre-workout-komplex för massa

Ett klassiskt pre-workoutkomplex påverkar inte direkt muskeltillväxten, utan främst styrkeindikatorer. Sådana kosttillskott ökar uthålligheten och ger kraft, eftersom de vanligtvis innehåller stimulantia - koffein, taurin, guarana. Detta är nyttigt å ena sidan, eftersom det hjälper till att mobilisera alla kroppens ansträngningar.

Men å andra sidan belastar de alla hjärtat och kärlen, vilket är ganska skadligt och ibland till och med farligt. Dessutom utvecklas vanor, och vid regelbunden användning är det nödvändigt att öka dosen. Detta är milt sagt inte bra för hälsan.

Samtidigt är den nya generationens pre-workouts vanligtvis ett komplex av aminosyror och kosttillskott för idrottare, inklusive sådana som ökar muskeltillväxten. De vanligaste av dessa är:

Arginin leder till ökad muskelmassa - det påskyndar produktionen av testosteron och tillväxthormon. Därför sänker den subkutana fettnivåer, förbättrar muskelavlastning och stimulerar diaphores. Sänker det dåliga kolesterolet, ökar kväveoxiden eller arginin förbättrar blodkärlens tonus. Det är en kraftfull antioxidant och stärker immunförsvaret. Beta-alanin ökar intensiteten i muskelsammandragningarna, vilket gör att du kan uppnå mer intensiva rörelser under träning. Minskar trötthet, skjuter upp början av "muskelsvikt". Reglerar blodsockernivån, förhindrar glykogennedbrytning. Alanin är indicerat för hypotensiva och hypoglykemiska idrottare för att öka uthålligheten. Kreatin, som ger energi till musklerna och ökar styrkan under träning. Vi kommer att prata mer ingående om det nedan - eller läs vår första artikel. Glutamin hjälper till med syntesen av andra aminosyror, vilket bidrar till återhämtning av musklerna efter träning och uppbyggnad av nya muskelfibrer. Den har en mild stimulerande effekt, vilket ger dig en boost av kraft och energi för effektiv träning. Immunstärkande.

. Låt oss anta att Amino Power pre-workout-komplexet innehåller 3,8 gr. BCAA, 3,8 g arginin, 3,8 g beta-alanin och 1,8 g kreatin per portion. Det ökar din styrka och uthållighet på ett säkert sätt för det kardiovaskulära systemet, ger dig energi före träning och gör att du kan återhämta dig så effektivt som möjligt. Det kan kallas ett sporttillskott för att få muskelmassa.

Kroppstyper

Specifika sportnäringsprodukter för rekrytering av muskelmassa väljs med många olika nyanser och kriterier i åtanke. En av dessa är personens kroppstyp.

Den vanligaste klassificeringen som gjordes av den amerikanske läkaren William Herbert Sheldon är att människor delas in i endomorfer, ektomorfer och mesomorfer.

1. endomorf

Denna kroppstyp kännetecknas av en bred midja, breda axlar och höfter, ett handledsomfång på över 20 cm och benen är vanligtvis kortare än kroppen. På grund av sin långsamma ämnesomsättning är endomorfa personer benägna att bli överviktiga och ofta överviktiga.

2. ektomorph

Har en smal kroppsbyggnad, smal midja, axlar och höfter, långsträckta armar och ben. Metabolismen hos en sådan person är accelererad, så andelen kroppsfett är mycket låg. En uppsättning muskelmassa till en ektomorf ges med stor svårighet. Det är därför han så ofta klagar: "Jag tränar till den sjunde svetten och musklerna växer knappt...".

3. mesomorf

Vi kan lugnt säga att representanter för denna kroppstyp hade tur från början eftersom de av naturen är utrustade med atletiska egenskaper. Axlar, midja och höfter hos mesomorfer är genomsnittligt breda. Musklerna "svarar" bra på belastning och växer aktivt, och överflödigt fett, om det finns något, kan lätt bortskaffas. Kost och träning för att rädda dig!

Korrekt näring för ökad muskelmassa
Innan vi beskriver de mest populära sportföremålen för att "pumpa upp" musklerna ger vi några praktiska tips om rationell kost för endomorfa, ektomorfa och mesomorfa personer.

Steroider för massa

. Detta är ett vitaminliknande ämne som finns i muskler - respektive muskler. Kroppen producerar den själv, men ibland inte tillräckligt för att ge tillräcklig styrketräning. Det har dock egenskapen att det ackumuleras i musklerna när du dricker det varje månad - för att bibehålla de önskade nivåerna.

Först och främst förser kreatin musklerna med energi - det påskyndar syntesen och bromsar flödet av adenosintrifosforsyra (ATP). ATP är det huvudsakliga intracellulära "bränslet" under träning. Det ökar näringstillförseln till muskelfibrerna, ökar blodflödet och nervförbindelserna mellan cellerna. Genom att stimulera anabola processer gör kreatin att musklerna regenereras snabbare efter belastning och ser bättre ut. Dessutom bidrar den till en optimal vattencirkulation i musklerna, vilket i hög grad bidrar till muskelavlastning.

Sammantaget minskar kreatin tröttheten, vilket gör det möjligt att träna mer intensivt, vilket är viktigt under massperioden och gör CREATINE MONOHYDRATE till ett av de mest populära tillskotten för muskelmassa.

Omega-3-fettsyror kända sedan barndomen
Omega - 3 omättade fettsyror är det ämne som fiskolja faktiskt är uppskattad för. Men nu behöver du inte längre svälja en oljig vätska - den moderna tekniken har gjort det möjligt att sätta in Omega-3 i kapslar med neutral smak utan obehaglig smak.

Omega-3 stärker immunförsvaret avsevärt. När man får muskelmassa är detta särskilt viktigt - när allt kommer omkring är det bland annat de regenerativa processerna som har med dem att göra. I grova drag är protein och dess aminosyror kroppens "tegelstenar", medan fettsyror är "cement".

Omega-3 minskar dessutom belastningen på hjärta och blodkärl, ökar den allmänna uthålligheten och motståndskraften mot stress. Brist på omättade fettsyror kan leda till allvarliga ämnesomsättningsstörningar.

Omega-3-vitaminer bör definitivt tas i samband med en annan måltid, eftersom de annars absorberas dåligt och kan leda till tarmstörningar.

Bästa kosttillskott för muskeltillväxt: rekommendationer från experterna på Prime Kraft


Modern sportnäring erbjuder en mängd olika alternativ för att nå framgång inom idrotten och "skapa" en kropp. För att sammanfatta allt ovan rekommenderar vi att du tar kosttillskott för massa enligt följande scheman:

Gainer - omedelbart efter träningen;
Kreatin-morgon och efter träning i en månad, därefter paus;
BCAA - före eller under träning;
Pre-workout-komplex - före styrketräning;
Omega-3-tillsammans med frukost;


Idrottstillskott för att öka muskelmassan har en effekt främst med rätt kost och intensiv träning. Dessutom måste du övervaka din dagliga rutin, hantera sömnbrist och avsätta tillräckligt med tid för vila.bygga muskler snabbt, anabola steroider köpa, köpa steroider, steroider online, anabola steroider köp, steroider köpa, köpa anabola, bygga muskler, köp steroider, steroider online sverige, köp steroider, köpa steroider i sverige, köpa steroider online, köpa steroider på nätet, köpa anabola steroider sverige, köpa steroider sverige, anabola köpa, anabola steroider köpa sverige, anabola steroider köpa online, köpa anabola steroider, köpa anabola steroider i sverige, steroider sverige, beställa steroider, köpa testosteron i sverige, anabola tabletter, kosttillskott träning, testosteron köpa på nätet, köpa steroider på nätet, testo tabletter, köpa testosteron på nätet, testosteronplåster, steroider köpa, vad är testosteron, hur bygger man muskler snabbt, bästa sättet att bygga muskler, hur bygger man muskler, hur ska man träna för att bygga muskler, bästa sättet att bygga muskler snabbt, bygga muskler hemma, hur lång tid tar det att bygga muskler, hur bygger man muskler snabbt, bygg muskler, bygga muskler program, öka muskelmassa snabbt, bygga muskelmassa, bygg muskler snabbt, hur man bygger muskler, muskelökning snabbt, bygga muskler fort, bästa sättet att bygga muskler, träna muskler, bästa sättet att bygga muskler snabbt, få muskler snabbt, bygga stora muskler, hur ska man träna för att bygga muskler, att bygga muskler, träna för volym, bygga benmuskler, större muskler, bygga muskler, muskelmassa per år, bygga ben, muskler träning, komma i form snabbt, börja träna på gym, gym schema bygga muskler, styrketräning för nybörjare, nybörjare styrketräning